22 november 2011

Coverband Grensgeval opent de Kermis in Café Providentia

Zaterdag 22 oktober, kermis in Lanaken, vlak voor de deur van de Providentia op het Kerkplein liggen de smoutebollen en de frieten te geuren en begint Grensgeval omstreeks 21:30u in een overvol café met de eerste tonen van "Hard Times" van The Scabs, één van de favoriete bands van Patrick (zaakvoerder van De Providentia).

Trouwens vorig jaar speelde Grensgeval 4 optredens als "The Scabs Tribute Band" waarvan ook één in de Providentia. Naar aanleiding van deze optredens ging Grensgeval nog eens de studio in en nam samen met 2 professionele zangeressen een tiental nummers op waaronder

"Hard Times" door "The Scabs Tribute Band" alias Grensgeval:Ook dit jaar hadden we nog een aantal nummers van The Scabs in petto en introduceerden we nu ook "Use Somebody" van The Kings of Leon wat luidkeels meegeschreeuwd werd in eventjes de rocktempel van Lanaken. "Loaneke", een dialekt bewerking van "Stanneke" van Hugo Mathijssen mocht natuurlijk niet ontbreken. Het nieuwe rock repertoire werd ook door Patrick en zijn aanhang gesmaakt en het smaakte naar meer. Next year, same time, same place, same band?