15 november 2011

Coverband Grensgeval op de Rommelmarkt in Gellik

Zondag 5 juni 2011 werden we in de vroege namiddag verwacht op de rommelmarkt van Gellik op de nieuwe wijk achter het klooster. Gezien de weersvoorspellingen leek het in eerste instantie in het water te vallen, terwijl het tot dan een maand lang prachtig weer was geweest, maar het kwam zoals vaak de Maas niet over.


Het was voor ons de eerste grote test met een aantal nieuwe nummers van o.a. The Scabs, The Wolf Banes, AC/DC (op veelvuldig verzoek), Liquido en een paar van Arno en dat weer volledig live als vanouds. Wegens de komst van onze nieuwe drummer Danny Stassen zeiden we de digitale hulpmiddelen weer vaarwel en zijn daarom de meeste pop-nummers gesneuveld.

Luister naar de live-opname van "Rain come down" (Kane) door Grensgeval:Het publiek wist deze nieuwe keuze te appreciƫren en genoot samen met ons van de nieuwe rock sound. "Keep on rocking in a free world" van Neil Young bleek dan ook de perfecte afsluiter van een gezellige namiddag en een succesvolle rommelmarkt. De weergoden waren ons enigszins gunstig gezind. Volgend jaar waarschijnlijk meer.