12 juli 2008

Coverband Grensgeval - 3 Grote aanwinsten

Sinds begin 2008 hebben we ons vooral bezig gehouden met het vervolledigen van onze verschillende repertoires voor zowel fuif als receptie, zowel bruiloft als dorpsfeest ... en natuurlijk Second Life. Ook werden we gecontacteerd door dhr. Karel Van Den Broek die ons vorig jaar bezig zag in As en ons graag zou willen vertegenwoordigen wat aldus geschiedt.

Yves Vanwetswinkel is in de tussentijd wegens promoties verhuisd naar Zaventem en het werd steeds moeilijker om nog tijdstippen te vinden om samen te komen wanneer het uit kwam voor ons allen. Ook gaat zijn interesse meer uit naar het Second Life avontuur van Grensgeval waardoor zijn activiteiten voor Grensgeval verschoven zijn naar online i.p.v. ofline live. We kijken alvast uit naar de nieuwe online live shows.

Vanaf 1 juli 2008 verwelkomen we Ynje Vrancken uit Lanaken bij Grensgeval wat een serieuse muzikale injectie betekend: zij is lerares klassiek gitaar in de muziekacademie te Lanaken, speelt saxofoon bij de Porijkes van Gellik, is momenteel bezig met een opleiding klassieke zang en dwarsfluit, reeds 12 jaar opleiding piano achter de rug, de "trekzak" kent geen geheimen voor haar, ... kortom wij verwelkomen haar gaarne in ons team en rekenen op een hoop nieuwe muzikale verrassingen.